vineri, 13 noiembrie 2009

Clasament CMH 2009 - 2010

N-am mai scris de mult despre ce au facut echipele noastre. Cu ocazia asta as vrea sa imi cer scuze atat fata de jucatori, cat si fata de cititori. :)
Astazi ma uitam pe site-ul Asociatiei Municipale de Handbal Bucuresti si am nimerit si intr-un loc care se numeste Clasamentul campionatelor municipale de handbal (click me).
M-am bucurat sa vad ca, in ciuda faptului ca au pierdut meciurile din etapa 6 (07 - 08.11.2009), echipa fetelor este pe locul 2, iar cea a baietilor pe locul 4.

Dupa parerea mea merita felicitari pentru asta.

3 comentarii:

  1. Da , corect , echipa merita felicitari , dar se poate si mai bine . Spun asta pentru ca am participat la cateva meciuri ale voastre , am vazut o multime de greseli . Caracterizari :

    Ramy = in momentul in care joaca in centru nu ridica privirea din pamant , nu vede extremele libere care pot marca fara probleme , postul de extrema i s-ar potrivi cel mai bine . Trebuie sa mai lase din rautate si din ambitie , se vede asta cu ochiul liber atat pe teren cat si in afara lui .

    Fata de 33 ani = (nu-mi amintesc numele) Are un joc excelent , atat din postura de conducator de joc cat si ca extrema creaza foarte multe faze periculoase , cand nu joaca ea se cunoaste , aveti de invatat de la ea foarte multe .

    Alexa = sper ca nu gresesc numele , ma refer la fata inalta bruneta , este foarte inceata , am inteles ca are probleme cu ligamentele , cu toate astea , poate fi foarte periculoasa la atacurile pe centru , doua persoane faceti zid in fata apararii si ii pasati in spate , tot ce ii mai ramane de facut este sa arunce la poarta , datorita inaltimii poate arunca fara probleme peste aparare .

    Simona = a prins si zile bune si zile mai putin bune , cand este in forma este foarte utila echipei , mai ales la contraatacurile adversarelor cand intercepteaza majoritatea mingiilor lungi

    Anna = este utila echipei , din pacate la fiecare atac este luata in primire de aparare , care ii imobilizeaza mainile in momentul in care incearca o patrundere spre poarta .

    Laura = este utila in special la atacuri , isi face loc in mijlocul apararii adverse si atrage cel putin 2 oameni dupa ea , are forta de patrundere ,iar in 40% din cazuri cand primeste mingea reuseste sa arunce la poarta .

    Elly = o extrema foarte buna , marcheaza in 70% din cazuri , din pacate de cele mai multe ori este ignorata , cu toate ca este foarte bine demarcata . Rammy mai multa atentie la ea .

    Din pacate nu stiu numele tuturor fetelor , dar pe masura ce voi afla imi voi spune punctul de vedere in ideea ca puteti invata din greseli si va puteti imbunatatii jocul .
    Am observat ca la contraatacuri sunteti surprinse in atac in 80% din cazuri , aici mai intervine Simona . Conditia fizica generala isi spune cuvantul , am vz mai multe fete epuizate dupa doar o repriza . La antrenamente cred ca ar trebui facute mai multe alergari (ture de teren) . Ca sportive ar trebuie sa lasati tigarile , asta va afecteaza foarte mult performantele , in special conditia fizica , obositi mult mai repede , sunt convins ca stiti deja asta .
    Celelalte fete pe care nu le-am mentionat au de cele mai multe ori un joc constant , benefic echipei .
    Multa bafta la meciul de duminica .

    RăspundețiȘtergere
  2. Ati facut astazi un meci extraordinar , v-ati depasit pe voi insiva , FELICITARI , JOS PALARIA , in special as dori sa o felicit pe Simona , Inna si pe "extrema brunetica" (nu stiu numele , sorry) , fete care au facut un meci deosebit . Tineti-o tot asa .

    Gooo Acvila .

    RăspundețiȘtergere