marți, 27 octombrie 2009

Programul meciurilor (etapa a V-a)

Etapa a III-a

Acvila vs. Dinamo: meci castigat de catre echipa baietilor de la Acvila cu scorul de 22 - 18 (10 - 8, la pauza).


Acvila vs. CSS 5: meci castigat de echipa fetelor de la Acvila cu scorul de 23 - 15 (10 - 10, la pauza).

Etapa a II-a

Col. Teh. Media vs. Acvila: Meciul a avut loc in data de 11 Octombrie 2009 si a fost castigat de Acvila cu scorul de 16 - 23 (10-15 la pauza).







luni, 12 octombrie 2009

Ghinioanele

De cand i-am cunoscut am incercat sa scriu ceva despre ei. Si nu mi-a iesit niciodata. Pentru ca pur si simplu nu stiam ce. Nu ii cunosteam, nu stiam mai nimic despre ei. Nu pot sa zic ca in momentul de fata stiu mai multe, dar acum parca e ceva acolo, un ceva care imi spune ca am ce sa va povestesc despre ei.

Cine sunt? Sunt doar o mana de oameni care impart aceeasi pasiune: handball-ul. Hmmm… pare ceva destul de comun, nu? Atunci hai sa o luam altfel: sunt singura echipa de handball mixt din Bucuresti. Asa mai merge, nu? Sunt oameni de diferite varste, cu personalitati diferite, cu orgolii care uneori se ciocnesc si cand se intampla asta, ies scantei, intr-un cuvant sunt niste oameni normali care fac ceea ce le place.

Cum am ajuns eu sa aflu de ei? Pai, simplu: prin prietena mea Alexandra. Mi-a spus ca a inceput antrenamentele din nou si ca e frumos si ca echipa a avut turneu la Cluj si ca or sa aiba si la Brasov si ca or sa joace si in Campionatul Municipal de Handbal. Ceva de genul asta vorbea ea atunci, atat de repede incat nici nu respire. Era entuziasmata rau. Si mie mi s-a aprins beculetul: vreau si eu la un antrenament ca sa vad si eu minunea. Si m-a luat, si m-am dus. Am facut cunostinta cu o parte din ei, le-am facut poze, am ras si a ramas sa mai merg, sa le mai fac poze, sa le fac un blog ca sa afle lumea de ei, chestii d-astea tehnice. Pana la urma am tot mers sa ii vad si am ajuns sa plec cu ei la Brasov unde au avut cateva meciuri. Au castigat numai unul, dar victoria aia a facut cat tot turneul.

Eu nu mai stiu ce sa mai scriu, asa ca mai jos o sa cititi o poveste scrisa de Alexandra Marinescu (fondator al echipei HCA Acvila Bucuresti) pentru turneul de handbal amatori mixt, Clusium CN:

DIN DRAGOSTE PENTRU HANDBAL!!!

A fost odata ca niciodata..........

Iubesc acest sport inca din scoala generala chiar l-am practicat 5 ani dar din pacate ‘ALE TINERETII VALURI’ m-au purtat departe de sala de sport. Trecusera deja 10 de ani de cand nu mai cochetam cu handbalul dar in tot acest timp am tanjit sa ajung din nou pe teren. Scrisesem deja pe toate forumurile de sport dar sprjinul real a venit din partea celor de pe forumul Sport365, aici am fost indemnata sa formez echipa din Bucuresti.

Totul a reinceput acum 1 an (mai exact pe 05.08.2008) cand in cautarile mele disperate de a gasi o echipa la care sa pot juca din nou handbal am dat peste forumul unde postase Amalia si in care scria despre echipa de handbal amatori mixta formata de ea la Cluj. Cu ajutorul lui Dark, cel care mi-a fost alaturi de la inceput am reusit sa strangem cativa impatimiti ai handbalului la o prima intalnire, nestiind ca aceasta va reprezenta o dezamagire deoarece a fost urmata de o lunga perioada de asteptare (6 luni) si deznadejde.

Ne-am urnit greu dar se pare ca asteptarea a meritat din plin, in luna februarie am reusit tot prin intermediul lui Dark sa gasim o sala iar la primul antrenament eram deja 14 oameni. De-a lungul timpului s-au perindat foarte multi pe la antrenamentele noastre, ajunsesem 22 de persoane dar mi-au ramas alaturi doar aceia care iubesc cu adevarat acest sport.

Le multumesc tuturor pt sprijinul acordat, am cunoscut oameni extraodinari cu aptitudini demne de invidiat:

Rami - cea mai tanara antrenoare

Negru - cel mai impunator lider

Dark - ‘tanarul debutant’

Bone - spiritul echipei

Anna - inteligenta si frumusete

Catalin - rabdare

Ella - optimism si daruire

Gaby & Geo - tehnica si dinamism

Amalia - ‘rabdare si incredere neclintita’

Si asa au trait fericiti pana la adanci batraneti......!

To be continued...

P.S: Pentru maine incercam o cronica a meciului de ieri + poze. Asa ca stay tunned.

joi, 8 octombrie 2009

CMH (Etapa 1 + Etapa 2)

Saptamana trecuta a avut loc prima etapa a Campionatului Municipal de Handbal. Ambele echipe au avut meci in data de 04.10.2009:
- echipa baietilor: ora 17:00 cu echipa Gilman, meci incheiat cu scorul de 28 - 15 (15 - 06 la pauza) in favoarea celor de la Gilman
- echipa fetelor: ora: 18:00 cu echipa Spartac, meci incheiat cu scorul de 30 - 23 (13 - 11 la pauza) in favoarea echipei Spartac

Weekend-ul acesta are loc etapa 2 a Campionatului Municipal de handbal. Saptamana aceasta vor juca numai baietii, fetele luand o scurta pauza.

Programul Jocurilor
Etapa 2 (din 11.10.2009)